Man ångrar aldrig en bio nr 2

Gårdagen innehöll en gnutta välbehövd verklighetsflykt. Efter två ensamkvällar på raken var det min tur att roa mig och fortsätta beta av den där listan på biofilmer som jag vill se 2015. Igår såg vi Cirkeln. Jag hade ingen relation till den eftersom jag inte läst boken, men måste säga att jag blev positivt överraskad. Filmen kändes ganska påkostad för att vara svensk och det var definitivt en film som lämpade sig för bio. Kan tänka mig att den skulle bli lite platt på tv. Tycker att karaktärerna var väl schablonartade, nästan karikatyrer av olika tonårstyper, men utöver det så tycker jag att det var ganska befriande att se en film som med råge klarade bechdeltestet och som innehöll olika typer av kvinnliga karaktärer!

IMG_2009
Mycket skönt att komma bort och skala av alla andra intryck och ljud än filmen. Plus för välplanerade jag som hade proffsförberett mig och köpt en liten påse lösgodis på Ica med 10 bitar för 6 kr. Är det bio så är det

Annonser
Det här inlägget postades i Film, Lyxa sig och märktes av Elin. Bokmärk permalänken.

Om Elin

31 år, gift med O och mamma till stora V född -11 och lilla V född-14. Bor i villa i söderförort till Stockholm. För tillfället mammaledig men arbetar annars med missbruk inom socialtjänsten. Dyrkar solen och gillar att sjunga, vara ute, att gofika och allt som är turkost. Har det senaste året snöat in på mitt nyvunna intresse för trädgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s